A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 23.08.2021 00:00
Кількість переглядів: 1222

Фото без опису

Шановні жителі Берестечківської громади!

Щиро вітаю Вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Чимало поколінь українців ішло під ним до проголошення самостійності нашої держави. Його барви – блакить неба й зерновий лан символізують велику працю наших людей від сходу до заходу й з півночі до півдня України. 

Відзначення Дня Державного Прапора  і Дня Незалежності України – це не прості святкування, це вшанування пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми символами. Сьогодні Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Низько схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, а також перед тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

Нехай ці свята вселяють надію на краще майбутнє, додадуть сили і наснаги у досягненні великої мети – розквіту нашої Батьківщини. Бажаю усім Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів та наполегливості на шляху розбудови незалежної України! Нехай Ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.   

Слава Україні!

З повагою,

Берестечківський міський голова,

Ігор Грудзевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь