A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 10:00
Кількість переглядів: 792

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей!

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Водночас це й свято батьків - тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.    

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Дуже прикро, що сьогодні наші  діти переживають складні воєнні часи. Вірю, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Сьогодні, й кожного наступного дня, прошу всіх дорослих, зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді вони виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої громади та держави.

Зичу Вам, дорогі діти, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок та надії на світле майбутнє.

 

З повагою,
начальник служби у справах дітей Берестечківської міської ради                                                Ольга ГРАДОВА 
                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь