A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ОПЛАТИ ПРАЦІВНИКІВ ГАЛУЗЕЙ ОСВІТИ ТА КУЛЬТУРИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 31.05.2022 16:20
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

Виробнича нарада за участі керівників Берестечківської міської ради, директорів, заступників і голів профспілкових комітетів закладів освіти та культури міської територіальної громади відбулася з метою обговорення деяких питань стосовно оплати праці трудових колективів вищеназваних галузей в умовах воєнного стану.

Зі вступним словом виступив міський голова Ігор Грудзевич, який повідомив присутнім про те, що ним буде видано Розпорядження голови міської ради від 31 травня 2022 року №92 «Деякі питання оплати праці працівників галузі освіти та культури Берестечківської міської територіальної громади, що фінансуються або дотуються з бюджету, в умовах воєнного стану» і запросив до його обговорення.

Інформацією щодо фінансового стану й бюджетного забезпечення громади на сьогоднішній день поділилася начальниця відділу фінансів та інвестицій Берестечківської міської ради Валентина Ковальчук. Вона зазначила, що у відповідності до Постанови КМУ від 01 квітня 2022 року №41 «Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету» для територіальної громади було зменшено обсяги освітньої субвенції з державного бюджету на суму 3 млн. 33 тис. 100 гривень на червень-грудень поточного року. Виходячи з цього пояснила, що дана ситуація призведе до недофінансування видатків на оплату праці педагогічних працівників закладів освіти, що здійснюються за рахунок освітньої субвенції, в середньому на 17% щомісяця. Окрім того, проаналізувала надходження доходів до місцевого бюджету за п’ять місяців поточного року в умовах воєнного стану в Україні.

В ході наради до присутніх звернулася заступниця Берестечківського міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальниця відділу освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Валентина Залевська, яка наголосила на особливих умовах роботи закладів освіти й культури громади на період дії воєнного стану. Продовжилася зустріч розглядом ряду важливих питань стосовно подальшої діяльності всіх комунальних закладів і установ у галузі дошкільної, шкільної, позашкільної освіти та у сфері культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь