A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжується робота щодо створення класів безпеки

Берестечківська міська рада планує відкрити класи безпеки в першому кварталі, які забезпечать дітей та підлітків знаннями і навичками щодо їх безпеки у різних сферах ще зі шкільної парти. Такі класи будуть створені в Берестечківському ліцеї, Мервенському ліцеї та Перемильському ліцеї, а Мар'янівська селищна рада також планує відкрити клас безпеки в Бранівському ліцеї. Для громади безпека є дуже важливою темою, тому Державна служба з надзвичайних ситуацій бере безпосередню участь у допомозі та наповненні цих класів необхідними матеріалами та обладнанням.

12:32 15.03.2023

Відбудеться позачергова двадцять четверта сесія Берестечківської міської ради восьмого скликання.

Відповідно до розпорядження міського голови "Про скликання позачергової двадцять четвертої сесії Берестечківської міської ради восьмого скликання" № 50 від 03.03.2023 року скликано сесію, яка відбудеться у п'ятницю, 10 березня 2023 року о 14:00, в приміщенні Будинку культури

09:33 03.03.2023

оголошення!

Головне Управління ДСНС Укрїни у Волинській області повідомляє про  відновлення функціонування "Порталу електронних послуг ДСНС " та можливість подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через даний сервіс https://e-services.dsns.gov.ua/

11:17 02.03.2023

08 лютого 2023 відбулася зустріч керівників закладів загальної середньої освіти Берестечківської міської ради та їх заступників з Директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради Іриною Гарбар.

В ході зустрічі керівників ознайомили з роботою центру, а також на їх розгляд була представлена презентація комп'ютерної програми "Інтернет платформа "Smart- школа" її розробником Кулай Валерієм.

14:52 09.02.2023

2 лютого в міській раді Берестечківської громади, відбулася робоча зустріч рятувальників та представників освіти Берестечківської громади

2 лютого в міській раді Берестечківської громади, відбулася робоча зустріч рятувальників та представників освіти Берестечківської громади щодо створення та забезпечення на території області проєктів спрямованих на превентивну роботу з дітьми, адже одним із пунктів до плану основних заходів цивільного захисту на 2023 рік передбачалося складення регіональних планів зі створення класів безпеки. Саме тому, начальник Луцького районного управління ГУ ДСНС УКРАЇНИ У Волинській області Руслан БЕЗЕКА та Заступник голови Берестечківської міської ради Валентина ЗАЛЕВСЬКА зустрілися, аби особисто ознайомитися з запропонованими приміщеннями для класів безпеки та на домовленості взаємно співпрацювати задля спільної мети. Адже безпека дітей – завжди була, є і буде пріоритетом для держави. І, одним зі шляхів створення безпечного середовища для дітей в кожному регіоні України є започаткування інформаційно-просвітницького напрямку «Класів безпеки» та проєкту «Вихователь безпеки».

15:53 03.02.2023

ДОПОМОГА ПОТРЕБУЮЧИМ

Під таким гаслом, 27 січня 2023 року за сприяння міського голови секретарем міської ради Орисею Максимець та начальником Служби у справах дітей Ольгою Градовою відвідано:

09:59 03.02.2023

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД-РЕЙД

01 лютого 2023 року працівниками Служби у справах дітей Ольгою Градовою та Юлією Киричук спільного із секретарем міської ради Орисею Максимець на території м.Берестечко було проведено профілактичний захід-рейд.

09:57 03.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь