A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні український народ вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотн

Сьогодні український народ вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Ця трагічна дата назавжди закарбована в історію України, адже саме на 20 лютого 2014 року припав пік розстрілів Героїв Небесної Сотні під час Революції Гідності.

10:42 22.02.2024

Перевірте стан розрахунків із бюджетом через Електронний кабінет

Перевірте стан розрахунків із бюджетом через Електронний кабінет Щоб з’ясувати чи не виник у вас податковий борг варто скористатися можливостями Електронного кабінету ДПС, - звертають увагу платників податків у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Зокрема, у приватній частині Електронного кабінету діє режим «Стан розрахунків з бюджетом», який передбачає доступ платника до особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів, тобто до даних інтегрованої картки платника. Варто врахувати, що вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, через інтегровану систему електронної ідентифікації id.gov.ua. Якщо у вас наявний податковий борг, то варто якнайшвидше подбати про його погашення, - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Щоб держава мала можливість успішно протидіяти агресії ворога, податкова служба просить усіх платників своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів.

11:06 14.02.2024

Власники житла, яке зруйноване або пошкоджене внаслідок збройної агресії рф, можуть відновити чи придбати нове

Власники житла, яке зруйноване або пошкоджене внаслідок збройної агресії рф, можуть відновити чи придбати нове завдяки державній програмі компенсації за знищене житло. Про це детально розповідаємо в пості: https://www.facebook.com/groups/legalaid.ukraine/posts/2538120766375282/

11:04 14.02.2024

Волиняни успішно опановують електронний формат отримання адміністративних послуг в органах ДПС

Волиняни успішно опановують електронний формат отримання адміністративних послуг в органах ДПС Майже третину із замовлених платниками податків адміністративних послуг, яке надає Головне управління ДПС у Волинській області, в січні 2024 року надано в електронному вигляді. Подаючи письмові заяви для отримання адміністративних послуг, більшість волинян, як і раніше, звертаються до Центрів обслуговування платників державних податкових інспекцій області. Тим часом, звернення щодо отримання адмінпослуг платники податків можуть подати через електронний кабінет, за посередництвом розділу «Листування з ДПС», - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. Щодо актуальної адміністративної послуги «Видача довідки про доходи», то інформацію про доходи громадяни можуть сформувати самостійно через електронний кабінет або ж отримати через мобільний застосунок «Моя податкова». Нагадаємо, що Головне управління ДПС у Волинській області надає 81 адміністративну послугу. Зі зразками заяв та інформаційними картками надання цих послуг можна ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. Довідково: у січні 2024 року Головним управлінням ДПС у Волинській області надано 8 тисяч адмінпослуг, із яких понад 2,2 тисячі - дистанційно.

10:28 13.02.2024

Особливості повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов;язань та пені з єдиного рахунка через Е-кабінет

Особливості повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов;язань та пені з єдиного рахунка через Е-кабінет Реєстр форм електронних документів Головне управління ДПС у Волинській області нагадує, що відповідно до розділу II Порядку інформаційної взаємодії Державної податкової служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2019 № 60 зі змінами, платник податків має право на повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені з єдиного рахунка, відкритого на ім'я ДПС у Казначействі. Заява на повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені з єдиного рахунка, надсилається виключно в електронній формі до територіального органу ДПС за основним місцем обліку такого платника за допомогою приватної частини Електронного кабінету (ідентифікатор форми J/F1302002). Звертаємо увагу, що на офіційному вебпорталі ДПС у розділі – Е-сервіси розміщено: -Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних Е запитів) для юридичних осіб (https://tax.gov.ua/data/material/000/006/58768/Forms_servis_yur.htm) -Реєстр форм електронних документів (перелік сервісних запитів) для фізичних осіб (https://tax.gov.ua/data/material/000/006/58768/Forms_servis_fiz.htm). В тому числі передбачено документ Заява про повернення помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені, ідентифікатор форми J1302002 (для юридичних осіб) та F1302002 (для фізичних осіб), а також додатки до вищевказаного документу J1360102 та F1360102.

10:28 13.02.2024

ВІДБУЛАСЯ XXХІІ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ БЕРЕСТЕЧКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ 

ВІДБУЛАСЯ XXХІІ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ БЕРЕСТЕЧКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ  02.02.2024 року в Центральному Будинку культури міста Берестечко (!)(!)відбулася ХХХІІ позачергова сесія Берестечківської міської ради восьмого скликання. Відкриття сесії розпочалося із хвилини мовчання та звучання Державного Гімну. На сесії було вирішено ряд (!)питань:

11:01 07.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь