A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ОСВІТНІ РЕСУРСИ ВІДКРИЛИ БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДЛЯ УКРАЇНЦІВ

Дата: 14.04.2022 11:41
Кількість переглядів: 935

Через війну багато українців втратили роботу або можливість її виконувати і змушені в короткі строки опановувати нові навички й знання. На щастя, багато освітніх проєктів надають безкоштовний доступ до своїх ресурсів. Зібрали для вас список онлайн-платформ, мобільних застосунків, вебінарів, курсів і практикумів на будь-який смак.

 

ПЛАТФОРМИ ТА ДОДАТКИ

Дія. Цифрова Освіта національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності. Надається вільний доступ кожному громадянину до навчання цифрової грамотності. Можна ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку.

https://osvita.diia.gov.ua/

 

Prometheus — ресурс з доступом до безкоштовних україномовних онлайн-курсів на різні теми від інформаційної гігієни до управління фінансами.

 

 

Кампстер — інтерактивна платформа для навчання онлайн пропонує безкоштовний доступ до 22 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, вивчення мов, копірайтингу та ін.

https://www.thecampster.com/ua/course/category?slug=%D0%91%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96-%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8

 

Genius.Space — навчальна онлайн-платформа, де можна опанувати нову професію, відкрила українцям безкоштовний доступ до всіх своїх курсів. Щоб почати навчання, оберіть одну з програм (інтернет-маркетинг, SMM, дизайн, управління тощо) та заповніть анкету учасника. Протягом 24-72 годин команда платформи перевірить ваші дані та надішле доступ на e-mail.

https://events.genius.space/free/

 

Coursera — ресурс з курсами та лекціями від більш ніж 200 провідних світових університетів та компаній. Багато з них можна пройти безкоштовно англійською або російською мовою після реєстрації. Також ЗВО та студентам з України компанія пропонує безкоштовні курси в Coursera for Campus. Щоб отримати до них доступ працівникам університетів або коледжів потрібно зареєструватися за посиланням.

https://www.coursera.org/

 

ВУМ online — освітня ініціатива, яка поширює ідеї і сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні. Пропонують різноманітні просвітницькі курси про волонтерство, журналістику рішень, економічну грамотність громадянина тощо.

https://vumonline.ua/courses/

 

КУРСИ, ЛЕКЦІЇ, ВЕБІНАРИ

Онлайн-курси Google: Digital Workshop - безкоштовні навчальні матеріали, які допоможуть розвивати бізнес чи кар’єру. Можна обирати окремі модулі або пройти весь курс.

https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-ua/courses

 

Серія вебінарів «Реальність без ілюзій» від Бізнес-школи УКУ та Центру Лідерства УКУ про кризове лідерство, життєстійкість, обмеженість ресурсів, дії бізнесу та HR-фахівців у нестабільний час тощо.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLsD7yywP8ENhq-LAgRDskDUmTveeiLbZP

 

Курс з вивчення мови програмування C# від CyberBionic Systematics. Курс проходитиме у форматі живих онлайн-вебінарів українською мовою з 21 березня по 22 квітня 2022 року. Для участі необхідно заповнити заявку за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC3vtC_6BqbMaRCHzEC7loUipe4-oq0617P72CTFEDm1xw0w/viewform)

https://happymonday.ua/event/kurs-c-startovyj

 

Курси конструювання одягу від школи Pushka — відкрили безкоштовний доступ до трьох пакетів «Clo3D: Базовий курс», «Конструювання: Повне Занурення» та «Дизайн-Конструювання Одягу» для всіх українців до 15 квітня. Щоб отримати доступ, треба написати їм в дірект в інстаграм (https://www.instagram.com/pushka.school/) кодове слово «Паляниця».

https://www.pushka-school.com.ua/

 

Курс Основи вебдизайну від вебдизайнерки з 8-річним досвідом Надії Акимової.

https://www.web-factory.pro/ua

 

Школа бізнесу Нова пошта надає можливість власникам малого та середнього бізнесу в регіонах України отримати ключові знання для розвитку власної справи.

https://online.novaposhta.education/

 

ВИВЧЕННЯ МОВ

Busuu — платформа для вивчення іноземних мов надає українцям безкоштовний доступ до преміум-підписки.

https://www.busuu.com/ru/c/ukraina-navchaisya-bezkoshtovno

 

LingQ — онлайн-ресурс відкриває преміум-акаунт для українців (доступні 24 мови). Для активації потрібно написати в підтримку.

https://www.lingq.com/uk/

 

Drops — додаток для вивчення 43+ мов відкриває для українців преміум-доступ на рік. Після реєстрації протягом 48 годин має прийти спеціальний промокод, якщо не прийшов — треба написати у підтримку.

https://languagedrops.com/

 

Ling App — додаток зробили безкоштовним для українців.

https://ling-app.com/

 

uTalk — додаток з вивчення найуживаніших слів будь-якої зі 149 мов доступний для українців безкоштовно.

https://www.store.utalk.com/ukrainianchoose

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь