A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВЕСЕЛО ВІДЗНАЧИЛИ В БЕРЕСТЕЧКУ

Дата: 02.06.2022 09:34
Кількість переглядів: 953

Ігрову програму з нагоди Міжнародного дня захисту дітей підготували для діток Берестечківської громади працівники Центру музично-естетичної освіти школярів спільно з книгарівнами Берестечківської міської дитячої бібліотеки.

Хлопчиків і дівчаток, які дружно зібралися на подвір’ї Центрального Будинку культури міста Берестечка щиро привітала директорка ЦМЕОШ Оксана Данилюк, кожному побажавши радісних усмішок і гарного настрою. При нагоді урочисто вручила свідоцтва про завершення позашкільної освіти випускникам Центру музично-естетичної освіти школярів Берестечківської міської ради, зокрема, Софії Шваєвській, Андрію Гергелю, Тетяні Гесь, Марії Масюк, Денису Костюку, а також свідоцтва з відзнакою Соломії Ткачук і Ангеліні Вараніцькій.

Цікаві загадки, тематичні ігри й веселі конкурси, проведені в рамках заходу, огортали присутніх дивовижною святковою атмосферою. Діти з захопленням розглядали книжкову виставку, робили світлини на фоні яскравих фотозон, раділи новим знайомствам та кольоровою крейдою малювали на асфальті картини щасливого дитинства. Завершенням дійства став довгоочікуваний велопробіг, у якому ІІІ-тє місце здобув Денис Літовченко, ІІ-ге – Вікторія Демидова та І-ше – Вікторія Дмитрук.

Багато подарунків, щирих слів і доброзичливих усмішок присвячували присутні у цей день один одному. Ділилися мріями, дбайливо вкладаючи в душі підростаючого покоління гордість від усвідомлення себе українцями, розуміючи, що саме від цього залежить, якою буде наша Україна після Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь