A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ БЕРЕСТЕЧКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКЛИКАЄ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО ПОРУШЕННЯ ПРАВ ДІТЕЙ

Дата: 07.07.2022 10:16
Кількість переглядів: 2179

6 липня начальником Служби у справах дітей Ольгою Градовою, фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді ЦНСП Юлією Киричук і секретарем Берестечківської міської ради Орисею Максимець було проведено профілактичний захід-рейд у місті Берестечку. Він мав на меті виявлення сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки щодо виховання й утримання неповнолітніх дітей, а також сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в сім’ях.

У ході рейду було відвідано сімї, які перебувають на профілактичному обліку Служби у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Робота Служби у справах дітей Берестечківської міської ради спрямована на реалізацію державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячої бездоглядності та безпритульності, забезпечення соціального захисту дітей, які проживають на території Берестечківської громади з метою захисту їх прав та інтересів.

Враховуючи вищесказане Служба у справах дітей звертається до всіх небайдужих жителів громади та просить вчасно інформувати щодо проблем у сім’ях, зокрема про ухилення батьків від виконання ними батьківських обов’язків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь