A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

ІЗ БЕРЕСТЕЧКА ЗНОВУ ВІДПРАВИЛИ ВАНТАЖ НА ПЕРЕДОВУ

Дата: 17.08.2022 17:12
Кількість переглядів: 978

Берестечківська міська територіальна громада регулярно проводить збір продуктів харчування та речей першої необхідності з метою їх подальшої доставки військовослужбовцям на території, де ведуться активні бойові дії.

Напередодні до місця призначення було відправлено черговий вантаж із допомогою, а саме: свіжі овочі, фрукти, печиво, сало, воду мінеральну, ланцюги до бензопил, інструменти для обладнання бліндажів, маскувальні сітки, спальники, каремати.

Велика вдячність працівникам Берестечківської міської ради, трудовим колективам закладів освіти й культури громади та всім небайдужим жителям за надані продукти.

До слова, окрім зібраних працівниками Центру культури та національної памяті Берестечківської міської ради коштів, деяку суму вдалося виручити ще й завдяки зданій ними макулатурі. Таким чином вдалося придбати пять газових горілок і балончики до них. А щоб наші захисники, які нині знаходяться на передовій, посмакували домашніми стравами, невтомні господині ЦКНП разом насолили хрумких огірочків та наварили пахучого яблучного варення.

Дякуємо кожному, хто в непростий для країни час зберігає активну громадянську позицію. Пишаємося згуртованістю населення нашої громади.

Разом вистоїмо! Разом переможемо!

Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь