A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Мистецько-патріотичну благодійну акцію «За мирне, чисте, світле небо борися, Україно, до кінця» на підтримку ЗСУ провели в місті Берестечку у День Незалежності України.

Дата: 25.08.2022 16:15
Кількість переглядів: 817

Жителів і гостей містечка пісенно вітали учасники народного аматорського гурту «Берест», солістка гурту «Бонус Трек» Юлія Дергай та юна вихованка ЦМЕОШ Юлія Друзюк.
Ведучі дійства директорка ЦМЕОШ Оксана Данилюк і головна бухгалтерка ЦКНП Ольга Дідик зичили присутнім мирного неба, доброї долі і віри в Перемогу. На подвір’ї Берестечківського центрального Будинку культури діяла благодійна ярмарка. Працівники Центру культури та національної пам’яті Берестечківської міської ради гостинно запрошували присутніх поласувати різноманітними смаколиками. Не обійшлося й без козацького кулішу та пиріжків від трудового колективу Професійно-технічного училища №27 міста Берестечка. Свіжу випічку, соковиті груші радо пропонували гостям місцеві жителі, а юні майстрині – свої оригінальні вироби.
Виставка, присвячена подіям російсько-української війни, експонувалася в одному з залів Берестечківського народного історичного музею. Директор Олег Дергай демонстрував присутнім трофеї, привезені з фронту, а також дитячі малюнки, адресовані мужнім захисникам України.
Виставку робіт на мольбертах «Україна переможе!» вихованців Центру музично-естетичної освіти школярів розгорнула неподалік імпровізованої сцени Анна-Вікторія Швецова. Керівницею студії «Дивоцвіт» КЗ ЦМЕОШ Ганною Бойко-Дергай була оформлена фотозона зі зображеннями художніх портретів полеглих Героїв нашого краю під назвою «Всіх до одного ми повинні пам’ятати…» Творчість гуртківців у вигляді фотозони «Серце України» ж у свою чергу представила Інна Смаль.
– Неможливо перемогти народ, який стає на коліна перед своїми Героями, ділиться останнім із захисниками рідного краю, підтримуючи їх словом, ділом та молитвою, – наголосив Берестечківський міський голова Ігор Грудзевич. – Нині ми всі разом боремося за свою свободу, тому вкрай важливо, аби в пам’яті підростаючого покоління закарбувалося те, як Берестечківська громада в умовах війни відзначала цей важливий день – День Незалежності України.
До слова, в ході проведеної благодійної акції жителі славного міста Берестечка пожертвували на підтримку українських захисників 29 360 гривень.
                                                                              Разом до Перемоги!
                                                                                Все буде Україна!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь