A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

У БЕРЕСТЕЧКУ ПРОВЕЛИ СЕСІЮ МІСЬКРАДИ

Дата: 03.09.2022 14:08
Кількість переглядів: 785

Позачергова двадцята сесія Берестечківської міської ради восьмого скликання відбулася 2 вересня у приміщенні центрального Будинку культури.

Міський голова Ігор Грудзевич оголосив план роботи пленарного засідання, після чого питання, винесені на порядок денний для розгляду, були затверджені шляхом голосування.

Про схвалення проєкту Договору про співробітництво Горохівської, Берестечківської, Локачинської, Павлівської територіальних громад проінформувала начальниця відділу ЦНАП Берестечківської міської ради Ірина Пашнюк. Вона ознайомила присутніх із метою реалізації проєкту «Говерла», що передбачає запровадження послуг з реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій, видачі посвідчень водія та номерних знаків у формі спільного фінансування.

Із питанням про внесення змін до рішення сесії Берестечківської міської ради від 07.12.2021 р. №15-8/2021 «Про бюджет міської територіальної громади на 2022 рік» виступила начальниця відділу фінансів та інвестицій Валентина Ковальчук. Таким чином було вирішено направити залишок на початок року коштів освітньої субвенції в загальній сумі 1 952 407,28 гривень. Зокрема на погашення незабезпеченості по заробітній платі вчителям освітніх закладів громади – 1 200 000,0 грн., на ремонт та обладнання споруд цивільного захисту (укриття) у ЗЗСО та інші потреби освітніх закладів - 414 407,28 грн., на придбання генераторів  для облаштування  споруд цивільного захисту (укриття) у ЗЗСО та придбання предметів довгострокового користування на зміцнення та оновлення матеріально-технічної бази ЗЗСО громади – 338 000,0 грн.

У процесі пленарного засідання був зачитаний звіт начальника Берестечківського ВУЖКГ Петра Фем’яка про фінансово-господарську діяльність підприємства за січень-червень 2022 року. Не оминули розгляду й важливих земельних питань, стосовно яких детально проінформував начальник відділу земельних ресурсів Володимир Горальський.

Стосовно розпоряджень міського голови, виданих у міжсесійний період, проінформувала секретар міської ради Орися Максимець. Депутати підтримали запропоновані рішення шляхом голосування.

Завершилося пленарне засідання звучанням Державного Гімну України.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь