A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

З міжнародним Днем Усиновлення!

Дата: 30.09.2022 11:48
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

 

30 вересня –  у День   Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми відзначаємо День усиновлення.  Це свято життєвої мудрості та щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та  великого терпіння.

Мама і тато – два міцних крила у долі дитини, які міцно обіймуть  захистять від негод, виведуть у самостійне життя.  Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її, прийнявши її у сім’ю на виховання.

На території Берестечківської міської ради проживають сім’ї, які усиновили дітей, ті, які виховують  дітей під опікою,  1 прийомна сім’я, на вихованні у яких знаходиться 2 дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

В цей день, щиро вітаю усиновителів,  прийомних батьків, батьків – вихователів, опікунів та піклувальників!  Прийміть  доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення! Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї найважливіше  - щастя мати родину: тата, маму, сестричок та братиків. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов та душевне тепло.

У цей урочистий день ми повинні думати також і про тих  дітей, які ще чекають родину, яка стане їм рідною.

Висловлюємо велику вдячність усім небайдужим до дитячої долі !  Візьміть дитину у родину! І нехай разом із цим прекрасним моментом у Вас назавжди   поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди !

Хай щедрість і милосердя Ваших душ заради  наших дітей  примножується з кожним днем, а  Віра, Надія та Любов ніколи не покидають Ваші серця!

З найкращими побажаннями

начальник Служби у справах дітей                                         Ольга ГРАДОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь