A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

Напередодні дня Соборності України  працівники Берестечківської міської ради традиційно вшанували пам’ять Героїв, які віддали життя за волю нашої держави. 

14:57 20.01.2023

Христос Хрестився! У річці Йордані!

До Берестечківської міської ради завітав настоятель Свято-Троїцького собору протоієрей Микола Качмар, провівши чин освячення, який звершується у свято Богоявлення.  Із Хрещенням Господнім пов’язують хрещення Ісуса Христа у річці Йордан. Вважається, що на Водохреща вода набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби.

12:28 19.01.2023

Відбудеться позачергова двадцять третя сесія Берестечківської міської ради восьмого скликання

Відповідно до розпорядження міського голови "Про скликання позачергової двадцять третьої сесії Берестечківської міської ради восьмого скликання"  № 13 від 17.01.2023 року скликано сесію, яка відбудеться у середу, 25 січня 2022 року о 14:00, в приміщенні Будинку культури.

15:06 17.01.2023

Сфера зайнятості продовжує адаптовуватися до викликів через підвищення ефективності активних програм та доступності послуг, котрі надає.

Цьогоріч починають діяти фінансові механізми підтримки роботодавців, спрямовані на активізацію ринку праці та зростання зайнятості серед населення. 

09:31 12.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь