A A A K K K
для людей із порушенням зору
Берестечківська міська рада
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбудеться позачергова двадцять перша сесія міської ради

Відбудеться позачергова двадцять перша сесія міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови "Про скликання позачергової двадцять першої сесії Берестечківської міської ради восьмого скликання"  № 173 від 04.10.2022 року скликано сесію, яка відбудеться у п'ятницю, 07 жовтня 2022 року о 14:00, в приміщенні Будинку культури.

09:29 05.10.2022

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД-РЕЙД

ПРОВЕДЕНО ПРОФІЛАКТИЧНИЙ ЗАХІД-РЕЙД

28 вересня начальником Служби у справах дітей Ольгою Градовою, спільно із  фахівцем соціальної роботи відділення соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді ЦНСП Юлією Киричук, сільським старостою Ігорем Маслійчуком, на території сіл Лобачівка, Волиця-Лобачівська, Іванівка, Колмів, Горішнє було проведено профілактичний захід-рейд. Мета даного рейду полягала в виявленні нових сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах та здійсненні контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки щодо виховання і утримання неповнолітніх дітей. У ході заходу членами рейдової бригади було відвідано сім’ї, які перебувають на профілактичному обліку Служби як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах, а також проведено профілактичні бесіди з батьками дітей, які ухиляються від виконання ними батьківських обов’язків.

17:09 04.10.2022

РАЗОМ ЯРМАРКУВАЛИ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ

РАЗОМ ЯРМАРКУВАЛИ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ

Під патріотичним гаслом «Разом до перемоги» пройшла благодійна ярмарка в Берестечківському ліцеї. Окрилившись підтримкою батьків та педагогів, дітки спрямували зусилля на підтримку українських військових, які сьогодні виборюють Перемогу для нас і для нашої неньки-України. Блакитно-жовті сувеніри, свіжу домашню випічку, тістечка, фрукти та багато різноманітних ласощів гостинно й по-дитячому щиро закликали присутніх придбати учні та учениці молодших класів. Теплом і надією ясніли оченята дітвори, обличчя ясніли посмішками, а сонечко раз за разом підморгувало промінчиками з висоти осіннього неба, немов говорило, що з таким підростаючим поколінням все у нас буде добре! Солодкий ярмарок, безперечно, вдався на славу! 6 121 вторговану гривню дітки передадуть на підтримку захисників, які знаходяться на лінії фронту. Крім того кожному з них адресують непохитну віру, надію та любов… і обов’язково впевненість, що разом ми непереможні, бо ми – українці!

16:44 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь